Din Tim

Baštenski nameštaj

Režiserske stolice su rasklopive po vertikali. U sklopljenom stanju zauzimaju malo prostora i veoma su praktične za odlaganje. Izrada je od bukove građe. Platno se lako skida i pogodno je za održavanje. Dezen platna je po Vašoj želji. Možete da izaberete izradu sito štampe na platnu i graviranje logotipa na naslonu stolice.

Režiserski sto se rasklapa, a dimenzije table su 60x60cm. Izrada je od bukove građe. U sklopljenom stanju zauzima malo prostora i veoma je praktičan za odlaganje. Postoji mogućnost graviranja logotipa na ploči stola.

Metal drvo set čine sto i stolice od bukve sa metalnim okvirom. Vi birate način na koji će biti istaknut Vaš brend. Možete da izaberete graviranje logotipa na ploči stola, kao i na naslonu stolice.

Baštenski set čine sto i dve klupe. Izrada seta je od jele. Vi birate na koji način želite da istaknete Vaš brend. Možete da izaberete graviranje logotipa na ploči stola, kao i na naslonu stolice.

Ležaljka za plažu (ligeštul) je rasklopiva po vertikali. U sklopljenom stanju zauzima malo prostora i veoma je praktična za odlaganje. Izrada ležaljke je od bukove građe, platno se lako skida i pogodno je za održavanje. Dezen platna je po Vašoj želji. Možete da izaberete izradu sito štampe na platnu i graviranje logotipa na naslonu stolice.